Mihai Tudose afirmă că Mircea Geoană nu va reuşi nici măcar să strângă semnăturile de susținere pentru a candida la alegerile prezidențiale, în care condițiile în care va alege să intre în cursă ca independent.

 nu va reuşi să le strângă. Coordonatorul campaniei PSD pentru europarlamentare, susţine că, în ciuda sondajelor de opinie care-l dau pe Mircea Geoană favorit pentru alegerile prezidenţiale, adjunctul NATO nu va reuşi să strângă nici măcar semnăturile pentru a-şi depune candidatura.

Mihai Tudose, mesaj ironic pentru Mircea Geoană

Vicepreședintele PSD nu e la prima ironie sau atac la adresa lui Mircea Geoană. De mai multe ori Mihai Tudose spunea că ar trebui o candidatură a lui Marcel Ciolacu, fiind cel mai reprezentativ lider, mai ales că e președinte al partidului, dar și premier. Cu privire la Geoană a spus:

„Aşa cum o joacă domnul Geoană acum, «Eu sunt un asset, sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi», vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă, … candidează”.

Tudose

Mihai Tudose. Sursa foto: Facebook

În toamnă, Mihai Tudose spunea, ironic, că „în lumea reală, dacă pomeniţi de adjunctul NATO, se opreşte câinele din lătrat”. Patru luni mai târziu, Tudose îşi menţine opinia.

„Îmi menţin opinia. Cred că a fost consens în PSD”. Cu privire la sondaje a declarat: „Am citit cu foarte mare interes un sondaj de opinie făcut de o casă de sondare din Brazilia. În aceste sondaje, poţi să obţii un rezultat din baie, poţi să obţii un rezultat din cum pui întrebările şi să-l scoţi pe Tudose cu 110% dacă vrei, ca cel mai scund dintre scunzi, cu toate că eu am 1.98 metri. Dacă te pricepi un pic, îţi iese. Eu sunt ancorat în viaţa reală şi zic că nu strânge nici semnăturile ca să candideze, cum o face el pe independentul”, a spus Mihai Tudose.

Tudose

Mircea Geoană. Sursa foto: Facebook

PSD şi PNL ar putea să-l susţină şi pe Superman

Mihai Tudose a fost întrebat dacă PSD şi PNL ar putea să-l susţină pe Mircea Geoană pentru prezidenţiale. „PSD şi PNL ar putea să-l susţină şi pe Superman, dacă începem iar cu teoria. Practic, nu. Dacă vrea neapărat, să vină în partid, să vedem, să discutăm”, a concluzionat fostul premier.