Adrian Mutu (45 de ani), liber de contract după despărțirea de Neftchi Baku, a trecut prin două divorțuri, cel de Alexandra Dinu, în 2003, și de Consuelo Matos, care a avut loc în 2013. În prezent, ”Briliantul” este căsătorit cu Sandra (30 de ani).

Mariana Bachici, ”strălucește” pe rețelele sociale! Adrian Mutu: ”Am o relație foarte bună cu ea”

Antrenorul are o soție frumoasă, dar și soacra lui ”strălucește”. La 53 de ani, Mariana Bachici este activă pe rețelele sociale și este foarte apreciată de urmăritorii săi. De curând, Mutu a dezvăluit cum se înțelege cu aceasta.

– De 3 ori a fost căsătorit Adrian Mutu, cu Alexandra Dinu, Consuelo Matos și Sandra Bachici, și are 4 copii: Mario, Adriana, Maya și Tiago.

”Cu soacra actuală, da, am (n.r.- o relație foarte bună). Cel mai mult îmi place, atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, a spus Adrian Mutu, în cadrul unui podcast.

Mutu: ”Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră”

După ce s-a despărțit de prima sa soție, Alexandra Dinu, nu a trecut mult timp până când Adrian Mutu a cunoscut-o pe Consuelo Matos, cea care avea să-i devină parteneră și să-i dăruiască două fete, Adriana şi Maya.

Adriana (17 ani) i-a dat de curând antrenorului o veste pe care niciun tată de fată nu vrea s-o audă: are prieten. Mutu nu a fost foarte bucuros când a auzit.

”Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten. Orice tată de fată este gelos, îți dai seama, mă ia inima numai când stau să mă gândesc.

Relația noastră nu mai e ce a fost (n.r. râde). Nu e fotbalist, păi dacă mai era și fotbalist.. Nu îmi doresc asta”, a spus Adrian Mutu, în urmă cu câteva luni.