Spitalul Sanconfind Câmpina, cel mai mare și modern spital privat din Prahova, a tratat în primele 6 luni din 2023 peste 50.000 mii de pacienți, iar cele mai căutate specialități medicale au fost ortopedie, imagistică, recuperarea medicală, dermatologie și maternitate. Tot în aceste 6 luni din 2023 centrul medical s-a dezvoltat cu noi activități și de asemenea, SanConfind are un nou director.

Pacienții SanConfind pot beneficia de diverse servicii medicale, care s-au dezvoltat în cadrul spitalului privat cum ar fi: ortopedie/ neurochirurgie (cu succese în primele 6 luni ale anului 2023 la operațiile de hernie de disc), ortopedie (diverse operații) și urologie (diverse operații).

CASS oferă paturi la SanConfind pentru spitalizare continuă

Pacienții pot beneficia acum de tratament prin Casa de asigurări la: ortopedie, obstetrică ginecologie sau chirurgie generală și de paturi repartizate special pentru spitalizare continuă.

Spitalul privat SanConfind din Câmpina oferă tratament și în varianta de spitalizare de zi prin CASS la toate specialitățile pe care le deține în număr de 20: dermatologie, diabet, gastroenterologie, ginecologie, recuperare medicală etc. Investigațiile și tratamentele în regim ambulator prin CASS la Spitalul SanConfind sunt: pediatrie, neurologie, pneumologie, cardiologie, etc.

Prețurile s-au schimbat, au crescut cu 10% comparativ cu o creștere de aproximativ 100% a cheltuielilor cu Energie/Gaze, dar SanConfind încă are prețul cu 40% mai mic ca în spitalele din București. La SanConfind o naștere începe de la 8900 de lei, la fel ca în 2022.

”Maternitatea Sanconfind este, categoric, cea mai noua unitate de acest gen din țară, dar încă nu a ajuns la un grad de ocupare satisfăcător din perspectivă economică. Costul unei nașteri la Sanconfind a rămas la 8900 de lei și este mult sub nivelul prețurilor din București. Distanța de aproape 100 de km între cele două localități face maternitatea de la Câmpina atractivă pentru pacientele din Capitală, dar și din zone precum Ploiești, Târgoviște sau Buzău.” a declarat Ioan Simion, fondatorul Centrului Medical SanConfind.

SanConfind are un director nou

De la jumătatea lui 2023, SanConfind are un nou director: Dr. Radu Szgarbura, cu o vastă experiență medicală și managerială, care este pregătit să fie alături de pacienți, dar și de cadrele medicale angajate în regim full-time sau part-time. Spitalul Sanconfind are acum 230 de angajați și mulți colaboratori, iar pentru sfârșitul lui 2023 se așteaptă o creștere a numărului de angajați. Calitatea excelentă a dotărilor spitalului a atras medici români care lucrau deja în țări precum: Belgia, Franța, Anglia sau Canada.

SanConfind datorită dezvoltării substanțiale și pentru a ajuta toți pacienții, este în căutare de medici și personal medical care să atragă pacienți noi, care să beneficieze de infrastructura de ultimă generație și extrem de diversificată a spitalului, dar și de curățenia deosebită. În plus, SanConfind a achiziționat un nou echipament pentru tratarea afecțiunilor care țin de recuperare medicală TECAR.

Despre Centrul Medical Sanconfind Câmpina

Spitalul și-a deschis porțile pentru pacienți în 2015 și a crescut etapizat până la cele 20 de activități/ specialități medicale (cardiologie, chirurgie, dermatovenerologie, diabet zaharat/ boli de nutriție, endocrinologie, explorări funcționale, gastroenterologie, medicină internă, medicina muncii, neurochirurgie, neurologie, obstetrică ginecologie, oftalmologie, O.R.L, ortopedie, pediatrie, pneumologie, psihologie/logopedie, recuperare medicală și urologie. Astăzi, pentru cele 90 de paturi pe care le pune la dispoziția pacienților, Sanconfind Câmpina are 230 de angajaţi (dintre care 28 de medici angajaţi full-time și 45 de doctori în regim part-time).