Sursă foto: stiridecluj.ro

Polițiștii din Cluj, însoțiți de jandarmi, au desfășurat o acțiune de menținere a ordinii și liniștii publice pe două străzi din cartierul Someșeni.

Astfel, în data de 16 ianuarie, în intervalul orar 06.15-08.00, echipajele de poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul Secțiilor 1-6, Biroului de Investigații Criminale și Biroului Rutier, alături de jandarmi clujeni și polițiști locali, au organizat o acțiune pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în zona străzilor Calea Dezmirului – Platanilor. Scopul acestei acțiuni a fost garantarea siguranței comunității clujene și descurajarea comiterii unor fapte antisociale sau infracționale în mediul stradal.

Totodată, echipajele polițiștilor rutieri au desfășurat verificări în trafic, având ca obiectiv impunerea respectării normelor legale și prevenirea accidentelor rutiere.

,,În total, au fost legitimate 145 de persoane. În contextul activităților au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni cu violență sau contra patrimoniului. Acestea au fost conduse la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor”, declară IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.