Sursă foto: stiridecluj.ro

Polițiștii din Cluj-Napoca au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat din oraș, care este investigat pentru presupusa săvârșire a infracțiunii de camătă. Operațiunea a avut loc în data de 13 februarie. Bărbatul a fost reținut preventiv în legătură cu acest caz.

,,În cadrul cercetările demarate de polițiști a rezultat că în perioada noiembrie 2023-februarie 2024, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, sprijinit de un altul, de 35 de ani, din municipiul Cluj-Napoca ar fi acordat împrumuturi, percepând dobânzi pentru a acoperii sumele împrumutate, realizând astfel profituri ilicite”, transmite IPJ Cluj.

În urma percheziției, au fost găsite bunuri și documente relevante pentru investigație, precum și suma de 4.600 de lei.

La expirarea termenului de reținere, individul în vârstă de 33 de ani va fi prezentat procurorului pentru luarea unei noi măsuri preventive.

Operațiunea a fost sprijinită de Direcția Operațiuni Speciale, luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic. Ancheta este în desfășurare sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.