Ospătar la Distanță este o aplicație dezvoltată de o firmă de IT din Cluj Napoca, care le permite ospătarilor înregistrați în rețea să profeseze, indiferent de locul în care s-ar afla.

Peste 600 de ospătari s-au înscris în doar 4 luni de la momentul lansării ideii pe piața din România. Aplicația va fi 100% funcțională de la începutul anului viitor.

Ospătar la Distanță este o platformă care permite ospătarilor înscriși în această rețea să ofere servicii de la distanță, iar în schimbul serviciilor să primească un comision din totalul notei, pentru fiecare client căruia i-au preluat comanda.

Dacă un restaurant alege să colaboreze cu „Ospătar la Distanță” și să beneficieze de serviciile ospătarilor profesioniști care s-au înscris pe această platformă, va trebui să plătească platformei un comision din contravaloarea notei de plată.

Astfel, și pentru restaurante, înscrierea în această rețea este gratuită, iar costurile vor fi suportate în funcție de necesități (doar atunci când se apelează la serviciile unui ospătar la distanță).

Activitatea ospătarului de la distanță implică toată interacțiunea cu clientul pe care o are în mod normal un ospătar clasic, dar tot ospătarii angajați ai restaurantelor vor trebui să ducă comanda la masa clienților.

CITEȘTE ȘI: Mom o’clock lansează un marketplace creat de mame pentru mame

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |