Ministrul Transporturilor a fost întrebat sâmbătă, la Digi 24, pe cine înjură când aşteaptă trenul, iar acesta are întârziere. 

“Pe Grindeanu. E normal. Cine-i în funcţie în acest moment. Şi în acest weekend voi merge cu maşina spre Timişoara, ca să nu dau doar de gară şi dacă cumva se întâmplă ceva pe Valea Oltului, normal că prima reacţie e asta”, a afirmat ministrul Transporturilor.

El a mai fost întrebat dacă Grindeanu îi răspunde când îl înjură. 

“Da, să ştiţi că îmi răspunde. Câteodată şi spune motivele pentru care. Câteodată reacţionează de tipul următor: pune mâna pe telefon şi zice ce mama dracului faceţi pe Pe Valea Oltului, chestia asta? Şi sun direct. Nu mai sun la companie, de exemplu, la CNAIR. Sun direct că ştiu cine lucrează. Câteodată sunt situaţii de tipul următor. Credeţi-mă că le trăiesc, ca orice şofer sau ca orice pasager.  Vezi că e oprită circulaţia, se circulă doar pe un singur sens,  dar acolo sunt doar doi, trei, patru muncitori. Păi scuzaţi-mă, astea sunt situaţiile în care chiar înjur. A, când văd că s-a oprit şi că sunt utilaje, se lucrează, sunt zeci de muncitori. Alea sunt lucruri necesare.  Asta este, asta trebuie să facem. Dar când vezi că se opreşte circulaţia şi sunt doar două, trei basculante şi doi, trei muncitori, normal că nu poţi să accepţi aşa ceva. De fiecare dată reacţionezi. Sper că ceea ce încet, încet am impus şi anume ca lucrări de acest tip care să dea peste cap, care dau peste cap circulaţia pe culoarele importante din România să se desfăşoare în general noaptea”, a afirmat Grindeanu.