Ludovic Orban nu a avut timp sa regrete aducerea lui Mihai Chirica in PNL insa ii pare rau ca l-a sustinut pe Klaus Iohannis. Pe de alta parte, fostul lider al liberalilor stie sigur ca primarul Iasului l-a sprijinit pe Klaus Iohannis in ultima cursa de prezidentiale.

Ludovic Orban si-a cerut scuze public ca l-a sustinut pe Iohannis fiind convins atunci ca acesta va tine PSD-ul la distanta.

„N-am avut timp sa regret aducerea lui Chirica in PNL pentru ca regretele mele principale si pentru care mi-am si cerut scuze public sunt acelea ca l-am sustinut public pe primul tradator al tarii, respectiv pe Klaus Iohannis. Dupa cei cinci ani de zile a dat cu PSD-ul de pamant si a lasat impresia ca va deconecta de la toate canalele de putere PSD, a readus PSD-ul la putere„, a declarat Ludovic Orban – Presedinte Forta Dreptei.

Pe de alta parte, Orban sustine ca Mihai Chirica a fost primit cu bratele deschise la PNL la propunerea filialei din Iasi.

„N-a venit singur, in mod evident a fost propus de organizatia locala ca o solutie de castig, adevarul este ca datele din sondajele de opinie de la data respectiva indicau un suport foarte puternic pentru organizatie. Pentru a putea obtine presedintia Consiliului Judetean si majoritarea la Consiliul Judetean, colegii mei de la Iasi au considerat ca e cea mai buna varianta. Dar va readuc aminte ca tot am vorbit despre Iohannis, ca sa fim onesti, imi aduc aminte ca in campania de prezidentiale care a fost inainte de campania de locale, domnul Chirica l-a sprijinit pe domnul Klaus Iohannis, asumat„, a adaugat Ludovic Orban – Presedinte Forta Dreptei.