Sursă foto: servuscluj.ro

Primarul orașului Emil Boc a anunțat pe pagina sa de Facebook că mai multe străzi din oraș sunt în proces de modernizare, iar lucrările au început pe altele. Investițiile totale depășesc 16 milioane de euro.

„Continuăm proiectele de modernizare a străzilor din cartierele orașului, în vederea îmbunătățirii mobilității urbane și a creșterii siguranței tuturor participanților la trafic.

În luna februarie a.c. au început lucrările de modernizare pe 5 străzi din municipiul Cluj-Napoca: Teo Peter, George Bacovia, Aurel Ciupe, Cucului, Locomotivei și continuă lucrările pe alte 3 artere: Valea Seacă, Valea Chintăului și Giuseppe Verdi.

Investițiile cuprind extinderea iluminatului public, introducere cablurilor în subteran și asfaltarea drumurilor de circulație, respectiv amenajare căi pietonale.Lucrările pe străzile Valea Seacă, Valea Chintăului și Giuseppe Verdi sunt avansate. Pe str. Valea Seacă se lucrează la pozare borduri, încadrare carosabil și trotuare, turnare strat de uzură pe trotuare și carosabil. Pe Valea Chintăului în această perioadă se relochează cablurile în subteran, se lucrează la amenajarea sistemului rutier și extinderea iluminatului public. Pe str. G. Verdi mai trebuie turnat doar stratul de uzură, procedură care va fi realizată în funcție de condițiile meteorologice”.

Pe 3 străzi se desfășoară în continuare lucrările, pe alte 5 lucrările au început recent, iar până la sfârșitul anului se prevede finalizarea a un total de 13 străzi. În timp ce unii utilizatori salută postările primarului în comentarii, alții pun sub semnul întrebării durabilitatea acestor lucrări, având în vedere că pe multe dintre străzile modernizate deja au apărut defecțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.