Sursă foto: servuscluj.ro

În timpul nopții trecute, a avut loc un incendiu la o stivă de lemne în localitatea Nima. Flăcările au reprezentat o amenințare pentru hala din apropiere, dar echipa de pompieri a intervenit prompt și a reușit să oprească extinderea incendiului.

„Pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la o stivă de lemne depozitată într-o hală din localitatea Nima. Apelul de urgență a venit în jurul orei 23:50, iar la misiune au participat două autospeciale cu apă și spumă. Odată ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că aproximativ 4 metri cubi de lemne ardeau, dintr-un total de 20 de metri cubi.

Intervenția promptă a făcut ca incendiul să nu se extindă și la hala de aproximativ 100 metri pătrați. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza scânteilor produse în urma unor lucrări efectuate anterior cu un aparat de sudură”, a declarat ISU Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.