Forța Dreptei anunță că e „decisă să participe la construcția alianței” cu USR și PMP

Formațiunea condusă de fostul premier Ludovic Orban Forța Dreptei a anunțat, marți, printr-un comunicat de presă, că este „decisă să participe la construcția alianței de centru-dreapta, alături de USR și PMP”.

„Consiliul Național al Forța Dreptei a hotărât, în contextul falimentului guvernamental evident patronat de PSD – PNL, coaliția trădării românilor, să declanșeze demersurile absolut necesare pentru constituirea polului de centru-dreapta, alternativa politică de care România are nevoie”, se arată în comunicatul transmisde Forța Dreptei.

„În cadrul reuniunii Consiliului Național desfășurate luni la București, președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost mandatat să stabilească, de comun acord cu președintele USR și președintele PMP, inițierea oficială a discuțiilor pentru constituirea alianței de centru-dreapta în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul electoral 2024”, se mai arată în același comunicat.

A fost validată și „componența echipei desemnate de Biroul Politic Național pentru a purta discuții aprofundate cu toți posibilii parteneri pentru constituirea alianței de centru-dreapta”.

„Partidul condus de Ludovic Orban își exprimă deplina încredere că o construcție politică de centru-dreapta, alături de formațiunile politice democratice din Opoziție, va antrena energiile pozitive din societate și va determina alăturarea în acest proiect politic și a celor mai importanți actori din societatea civilă, din mediul de afaceri și din structurile asociative care reprezintă cetățenii activi din România”, mai scrie partidul în același comunicat.

Forța Dreptei