Sursă foto: stiridecluj.ro

Duminică dimineață, două vagoane dezafectate din Gara Cluj au fost afectate de un incendiu. Se presupune că o persoană fără adăpost a inițiat un foc în unul dintre vagoane pentru a se încălzi, declanșând astfel incendiul.

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în prezent pentru a stinge flăcările care au cuprins cele două vagoane staționate în Gara Cluj-Napoca.

La locul incidentului, au fost mobilizate două autospeciale de stingere a incendiilor, care sunt în prezent implicate în eforturile de a stinge flăcările izbucnite în două vagoane ale unei garnituri dezafectate, staționate pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) acordă asistență medicală unei persoane, în acest caz, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a fost ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit primei evaluări, acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feței și suspiciuni de intoxicație cu fum.

În paralel, prin intermediul dispeceratului comun al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, a fost notificată compania națională de căi ferate cu privire la necesitatea întreruperii alimentării cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren.

Incendiul a fost stins, iar investigațiile preliminare indică faptul că acesta a fost generat de un foc inițiat de persoane fără adăpost în unul dintre vagoane, cu scopul de a se încălzi.

”La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă, ca urmare a unui incendiu care a cuprins două vagoane dezafectate, în gara municipiului Cluj-Napoca.

În urma incendiului produs a rezultat rănirea unui bărbat, acesta fiind preluat de echipajele medicale”, menționează Poliția Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.