Dorian Popa și-a îngrijorat fanii de pe Instagram, după ce a apărut în cârje și bandajat la genunchi. Vlogger-ul își ține fanii la curent cu toate momentele din viața lui, iar de această dată le-a dezvăluit că a căzut pe gheață în timp ce ștergea rampa de zăpadă.

Dorian Popa, în cârje pe Instagram

Dorian Popa este mereu activ pe rețelele de socializare, iar vlogger-ul se bucură de o comunitate numeroasă și își ține fanii la curent cu toate întâmplările din viața lui. De această dată și-a îngrijorat comunitatea, după ce a apărut în cârje.

Dorian le-a dezvăluit fanilor de pe contul tău personal de Instagram că se confruntă cu probleme de sănătate, asta după ce a căzut pe gheață în timp ce ștergea rampa de zăpadă. Vlogger-ul urmează să-și facă un RMN pentru a se stabili cu exactitate ce a pățit la genunchi, însă el susține că există probabilitatea să-l fi rupt.

„Există mare probabilitate să-mi fie rupt genunchiul azi-noapte pe gheață. Aflăm azi. Deci fraților, mergem să facem un RMN și să vedem ce urmează. Dumnezeu știe, nu mă mai speriați aiurea. Începe un nou capitol”, a declarat Dorian Popa pe contul său personal de Instagram, potrivit Spynews.

Dorian Popa a mai avut probleme la genunchi în trecut

Dorian s-a luptat câțiva ani cu grave probleme la picior, asta după ce a avut parte de o accidentare. Din cauza durerilor la genunchiul stâng, Dorian Popa a avut nevoie de intervenția medicilor.

„Încerc să îmi distrag atenția de la acul cel frumos și mare al domnului doctor, uitându-mă la fel și fel de lucruri legate de construcție. Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon”, a spus Dorian în unul dintre clipurile sale video, urcate pe canalul său de YouTube.