Cei doi bărbați au fost surprinși și loviți, marți dimineață, de autoutilitară traversând regulamentar DN1C – E576 pe trecerea semnalizată și marcată corespunzător din localitatea Jucu de Mijloc, județul Cluj, relatează Dejeanul.

În urma impactului, cei doi pietoni, de 46, respectiv 48 de ani, ambii din comuna Bonțida, au fost declarați decedați la locul accidentului.

„Echipajul SMURD a găsit la fața locului doi bărbați, dintre care unul prezenta traumatisme incompatibile cu viața, iar cel de-al doilea era în stop cardio-respirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare, mai bine de o oră, bărbatului aflat în stop cardio- respirator, fără a reuși să-i readucă funcțiile vitale ale acestuia. Pentru ambele persoane a fost declarat decesul la locul accidentului”, a transmis ISU Cluj. 

Șoferul dubei, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Suceava, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-a recoltat probe biologice.

Traficul rutier a fost oprit pe o bandă a sensului către Dej, circulându-se alternativ, prin dirijare, aproximativ 45 de minute.

FOTO: Gherla Info