Sursă foto: servuscluj.ro

Doi adolescenți din Turda au fost reținuți de către polițiști și au fost plasați sub control judiciar, fiind acuzați de furt și conducere fără permis. Cei doi sunt suspectați că au sustras o motocicletă care era parcată pe una din străzile orașului și au efectuat o plimbare cu aceasta. Tot în aceeași zi, conform declarațiilor polițiștilor, tinerii ar fi furat produse alimentare dintr-un magazin.

„Astfel, la data de 27 august a.c., în jurul orei 02:50, cei doi tineri ar fi sustras o motocicletă aflată parcată pe stradă, pe care, cu ajutorul unui moped, ar fi tractat-o într-o altă zonă din municipiul Turda.

Ulterior, la aceeași dată, tânărul de 15 ani ar fi condus motocicleta în municipiul Turda. De asemenea, din cercetări a rezultat că în aceeași zi acesta ar fi sustras produse alimentare dintr-o societate comercială.

Motocicleta a fost recuperată și restituită proprietarului”, a declarat IPJ Cluj.

În data de 18 septembrie, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară și, pe baza probelor adunate, au emis un mandat de reținere pentru cei doi indivizi. După expirarea perioadei de reținere, aceștia au fost prezentanți procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, care a decis impunerea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.