Sursă foto: servuscluj.ro

Organizatorii festivalului UNTOLD reamintesc lista obiectelor interzise în incinta evenimentului, care includ droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile și orice tip de obiecte care pot răni.

Cu toate acestea, accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical și spray inhalator pentru astm este permis, cu condiția ca posesorii să prezinte o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și să nu depășească cantitatea maximă recomandată zilnic.

În ceea ce privește supravegherea video și monitorizarea accesului la eveniment, Konica Minolta România va fi partener oficial al festivalului UNTOLD pentru al treilea an consecutiv. Compania va furniza sisteme de supraveghere video MOBOTIX și soluții de analiză video avansată pentru un spectru larg de activități și domenii. O aplicație specifică de analiză video, Area Counter, care poate detecta numărul de persoane la intrări, ieșiri sau în spații aglomerate, va fi utilizată pe toată durata festivalului. Konica Minolta va implementa pentru UNTOLD o versiune personalizată a acestei aplicații, adaptată cerințelor de organizare a unui eveniment cu un număr mare de participanți. De asemenea, compania va pune la dispoziție echipamente multifuncționale și soluții optimizate de printare pentru organizarea festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.