Sursă foto: servuscluj.ro

A noua ediție a festivalului UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 8-11 august 2024. Acest eveniment va fi deschis pentru sute de mii de fani și va aduce cei mai mari artiști naționali și internaționali pe scenă.

Pe lângă cei mai renumiți DJ din lume, organizatorii au anunțat că pentru anul 2024 vor aduce în line-up-ul festivalului artiști live care vor debuta în premieră în România. Acești artiști sunt foarte așteptați să urce pe scena principală a festivalului UNTOLD. Ediția cu numărul 9 a festivalului va aduce cu sine o poveste nouă, personaje pline de culoare, experiențe unice și numeroase surprize care vor fi descoperite de participanți în universul UNTOLD.

Abonamentele pentru festival vor fi disponibile începând cu data de 17 octombrie, iar fanii UNTOLD care doresc să participe la această a noua ediție se pot înregistra pe https://untold.com/register.

În timpul celor patru zile și patru nopți de festival, echipa UNTOLD va transforma Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume diversă a genurilor muzicale, care va include acte live și spectacole ale celor mai cunoscuți artiști din cultura muzicală EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele. În vara acestui an, cei mai mari artiști și DJ din întreaga lume au transformat Cluj-Arena într-un adevărat paradis al muzicii.

În 2023, festivalul UNTOLD a adus în Cluj-Napoca cei mai celebri artiști din lume, precum Imagine Dragons, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Alesso, Ava Max, Bebe Rexha, Eric Prydz, Fedde Le Grand, Ferg, French Montana, Justin Jesso, KSHMR, Olly Murs, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Thievery Corporation, Topic, Tujamo, WizTheMC, Years & Years și Zhu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.