Sursă foto: servuscluj.ro

Duminica trecută, a fost descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat în apropierea localității Tureni. Polițiștii au inițiat o anchetă și, în cele din urmă, au reușit să identifice victima. Persoana în cauză este un bărbat din județul Alba, care fusese dat dispărut la începutul săptămânii.

„În urma activităților investigativ-operative, desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și a Direcției de Investigații Criminale, în care au fost angrenați polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Poliția Municipiului Turda, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba – Poliția Municipiului Aiud, s-a stabilit că persoana decedată, găsită arsă în data de 9 iulie a.c. într-un cimitir din localitatea Tureni, este cea reclamată ca fiind dispărută în data de 10 iulie a.c., de pe raza municipiului Aiud, respectiv un bărbat, în vârstă de 79 de ani, din Aiud.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul de specialitate a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, au declarat cei de la IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.