Preşedintele interimar al PNL Bucureşti Sebastian Burduja a declarat că trebuie avut un dialog cu forţele de dreapta deoarece doar Partidul Naţional Liberal le-ar putea coagula, întrebat dacă ar trebui reprimit în PNL Ludovic Orban, care este lider al partidului Forţa Dreptei.

Sebastian Burduja a fost întrebat duminică, la Prima News, dacă Ludovic Orban ar trebui să fie reprimit în PNL.
“Cred că trebuie avut un dialog, categoric, adică pentru dreapta şi pentru Partidul Naţional Liberal, care din perspectiva mea e singurul partid autentic şi cel mai mare partid de dreapta, nu are cine altcineva să coaguleze forţele dreapta decât Partidul Naţional Liberal”, a afirmat Burduja.

Întrebat dacă au fost începute dialoguri în acest sens cu PMP şi cu Ludovic Orban, Sebastian Burduja a răspuns: “Nu ştiu să vă spun. Nu se duc în BPN aceste discuţii, se duc cel mult în Biroul Executiv, eu nu fac parte în Biroul Executiv, pentru că Sectorul 1, la festivalul democraţiei, cum a fost supranumit, nu s-a poziţionat nici de partea domnului Orban, nici de partea domnului Cîţu. Noi am lăsat membrii să voteze conform conştiinţei. Noi, Bihorul, domnul Bolojan şi câteva organizaţii n-au dat o direcţie şi atunci sigur că n-am intrat în Biroul Executiv”.

El a mai fost întrebat dacă a fost bine cu Florin Cîţu preşedintele la PNL.

“Nu l-am susţinut”, a menţionat Burduja.