Sursă foto: stiridecluj.ro

Primăria Cluj transmite cetățenilor că vor avea loc o serie de restricții de circulație pentru a permite desfășurarea unor lucrări de modernizare a infrastructurii pietonale de-a lungul râului Someș.

Astfel, în intervalul 11.09.2023 – 22.09.2023, se va impune o restricție parțială a circulației pe prima bandă a Splaiului Independenței, în direcția către cartierul Mănăștur. Această restricție va fi valabilă în zona cuprinsă între stația de tramvai „Sala Sporturilor” și platoul Sălii Sporturilor. De-a lungul perioadei de desfășurare a lucrărilor, stația de tramvai „Sala Sporturilor” va fi relocață către cartierul Mănăștur, imediat după trecerea pentru pietoni de la intersecția cu strada Salcâmului și accesul auto către platoul Sălii Sporturilor.

În plus, pe durata lucrărilor, accesul pietonilor va fi strict interzis în zona cuprinsă între podul Garibaldi și trecerea pentru pietoni de la intersecția cu strada Salcâmului.

,,Rugăm toți participanții la trafic să respecte noile reglementări și să circule cu atenție sporită în zonele menționate”, a transmis primăria Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.