Sursă foto: stiridecluj.ro

Primarul Emil Boc a declarat că începând de anul viitor se vor demara lucrările la sistemul de metrou din Cluj. Această inițiativă ar putea genera o creștere semnificativă a traficului, o problemă cu care rezidenții din Cluj se confruntă deja, în special în zona unde se vor efectua lucrările, respectiv Florești.

,,Anul viitor vor începe lucrările. Când? Vă va spune exact constructorul după ce își finalizează documentația, dar anul viitor vor începe lucrările la metrou. Vor începe din Florești e adevărat”, a transmis Emil Boc în cadrul unei conferințe de presă.

Primarul a argumentat decizia de a începe lucrările în Florești în loc de Sopor, așa cum fusese planificat inițial.

,,Noi am semnat un contract pentru 2 miliarde de euro pentru tot proiectul, că începe dintr-o parte sau din alta, pentru mine este la fel de important.

În urma faptului că agenția care se ocupă de implementarea proiectului pentru Spitalul Regional de Urgență ne-a mai cerut pentru a avea încă un acces mai devreme pentru spital, s-a luat această modificare în PNRR pentru a începe lucrările din Florești, ceea ce eu consider de bun simț și foarte bine”, a precizat primarul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.