Sursă foto: stiridecluj.ro

La o sală de jocuri de noroc din Câmpia Turzii, în data de 30 ianuarie, a avut loc o altercație în lanț. Polițiștii municipiului Câmpia Turzii au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, în vârstă de 37 și 50 de ani, ambii din Câmpia Turzii, fiind cercetați pentru tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe, infracțiuni reglementate de Codul penal.

Evenimentul a fost sesizat de Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, în urma unor informații operative privind un incident într-o sală de jocuri de noroc din localitate. Bărbatul de 37 de ani este suspectat că i-ar fi agresat fizic pe doi indivizi prezenți în sala de jocuri și ar fi reușit să obțină suma de 100 de lei, determinând astfel încetarea agresiunii.

Investigațiile au relevat și că, ulterior, în aceeași noapte, bărbatul de 50 de ani l-ar fi agresat pe bărbatul de 37 de ani, ca urmare a unei stări conflictuale spontane. Ca urmare a probelelor administrate, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru bărbatul de 37 de ani, în timp ce bărbatul de 50 de ani a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.