Primarul sectorului 5 al Capitalei și candidat la Primăria Generală, Cristian Popescu Piedone, susține că nu va mai participa la emisiuni și nu va mai face declarații de presă, în perioada următoare. Mai exact, Piedone spune că va lua o pauză în ceea ce privește aparițiile media.

Cristian Popescu Piedone nu mai vrea să apară la televiziuni: „Eu nu mai apar în studiouri”

Cristian Popescu Piedone

Actualul edilul al Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a avut, însă, numeroase intervenenții la posturile de televiziune înainte de a fi anunțați candidații la primăriile din Capitală. El a susținut că este „exponentul nedreptății” din România, cu referire la faptul că a fost încarcerat, apoi eliberat în cazul Colectiv. Piedone a sperat să fie susținut de PSD la Primăria Capitalei. Întrucât PSD-PNL a decis să îl desemneze pe medicul Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru funcția de primar general al Bucureștiului, discursul lui Piedone s-a îndreptat, ulterior, spre critica aparițiilor media regizate și plătite de partidele politice.

„Vreau să anunț că e ultima intervenție într-un studio de televiziune. Voi lua o pauză, voi lăsa să-și prezinte contracandidații, iar în perioada campaniei legale de 30 de zile, eu nu mai apar în platouri de televiziune plătite cu bani de la partide sau în decursul anilor sau știm ce se înâmplă fiecare cu simpatia televiziunii respective sau așa mai departe”, s-a exprimat Cristian Popescu Piedone, pentru Digi24.

Conform sursei citate, Piedone a subliniat că-și așteaptă contracandidații pe teren, în zonele aglomerate din București, pentru o „dezbatere reală”.

„ Îi aștept pe contracandidații mei în Piața Obor, pe 26 mai în târgul Vitan Bârzești. Pe 30 mai în Parcul Herăstrău. Pe 6 iunie în Piața Unirii, în fața magazinului Unirea”, a menționat Cristian Popescu Piedone, pentru sursa amintită.

Primarul sectorului 5 se vede deja primar general al Capitalei: „Merg la negocieri cu PSD, după ce ajung primar general”

Edilul Sectorului 5 București face afirmații din care rezultă că își dorește funcția de primar general al Capitalei cu ardoare. Mai mult decât atât, Piedone a dat de înțeles că va negocia cu PSD, „doar atunci când va fi primar general și va trebui să le pună vieprimar(n.r. viceprimar social-democrat”)

„Exclus să negociez cu PSD. Dacă merg cu ei la negociere, merg după ce voi fi primar general să văd dacă în funcție configurația consiliului local, dacă le pun un viceprimar”, a subliniat Cristian Popescu Piedone, pentru sursa amintită.