Sursă foto: stiridecluj.ro

Marți seara, pe 23 aprilie, în jurul orei 22:50, un curier pe scuter a fost implicat într-un accident în apropierea Teatrului Național. Scuteristul a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a fost lovit în plin de două mașini, rămânând prins sub una dintre ele.

Evenimentul s-a petrecut la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Din primele cercetări, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, a intrat în intersecție cu Bulevardul Eroilor pe culoarea roșie a semaforului, fiind lovit inițial de un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, iar apoi de un alt autoturism.

În urma accidentului, conducătorul mopedului a rămas blocat sub cel de-al doilea autoturism și a fost extras de către echipajele ISU Cluj, fiind apoi transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Cei trei conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat absența alcoolului în sânge.

”Pompierii au intervenit pompierii a scoate un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, de sub un autoturism. Acesta prezenta mai multe traumatisme, însă conform primelor evaluări, era în stare de conștiență și era cooperant. Bărbatul a fost transportat de către un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.