Sursă foto: stiridecluj.ro

Au fost publicate primele rezultate ale Evaluării Naționale 2023! În județul Cluj, 24 de elevi au obținut nota maximă, 10, la examenele din cadrul Evaluării Naționale.

Cele mai multe medii de 10 au fost înregistrate la Școala Gimnazială „Ioan Bob” (4 medii de 10), urmată de Școala Gimnazială „Ion Creangă” și Colegiul Național „Emil Racoviță” (câte 3 medii de 10), Liceul Teoretic „Avram Iancu” și Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” (câte două medii de 10). În plus, și alte școli din Cluj au avut câte un elev cu medie de 10.

Notele obținute de elevii de clasa a 8-a din județul Cluj la examenul de evaluare națională sunt publicate pe site-ul edu.ro. Elevii trebuie să aibă la îndemână codul de candidat pentru a afla rezultatul obținut la Evaluarea Națională. De asemenea, până la ora 14:00, notele elevilor vor fi afișate pe avizierele unităților de învățământ și pe site-ul Ministerului Educației.

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educației, în București au fost înregistrate 94 de medii de 10. La nivel național, cei mai mulți elevi care au obținut media 10 provin din județul Iași (28), urmați de Cluj (24), Dolj (23), Timiș și Vâlcea (câte 19).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.