Centrul orașului este într-o continuă transformare, pregătindu-se pentru deschiderea oficială a Transilvania International Film Festival, care va avea loc vineri. Ediția din 2024 începe pe 14 iunie și se încheie pe 24 iunie. Piața Unirii este deja plină, scaunele au fost aduse și urmează să fie așezate pentru premieră, iar ecranul uriaș pe care vor fi proiectate filmele va fi montat în curând.

De astăzi, organizatorii au pus în vânzare biletele fizice în Piața Unirii, la Cinema Florin Piersic și la Cinema Victoria. Până vineri, biletele pot fi achiziționate între orele 11 și 19, iar de vineri între orele 9 și 23. Au fost suplimentate biletele pentru Gala de Deschidere.

“Am suplimentat biletele la 𝐆𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞𝐫𝐞 unde va fi prezentă și protagonista filmului 𝘿𝙊𝙂𝙈𝘼𝙉 (r. Luc Besson) actrița americană 𝐉𝐨𝐣𝐨 𝐓. 𝐆𝐢𝐛𝐛𝐬, invitată specială la #TIFF2024. Poate ai văzut-o recent în Past Lives (r. Celine Song) sau Civil War (r. Alex Garland). Și actrița din Game of Thrones, 𝐒𝐢𝐛𝐞𝐥 𝐊𝐞𝐤𝐢𝐥𝐥𝐢, vine la #TIFF. Înainte de faima internațională, s-a remarcat în Head-On (r. Fatih Akin, 2004). Pe 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥𝐞 𝐋𝐮𝐜𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢, cineastul italian omagiat în secțiunea 3×3, îl poți întâlni sâmbătă, 𝟏𝟓 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗:𝟎𝟎 la proiecția Î𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞 / 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐢𝐝𝐞𝐧𝐳𝐚, la Casa de Cultură a Studenților unde îi vom înmâna Premiul Special pentru Contribuția adusă la Cinematografia Mondială”, au declarat organizatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.