Bărbatul în vârstă de 49 de ani, viceprimarul comunei Suatu, județul Cluj, a plecat de acasă în dimineața zilei de 13 ianuarie și nu s-a mai întors.

Polițiștii, jandarmii, precum și familia împreună cu localnicii s-au organizat și îl caută pe viceprimarul dispărut.

„Tatăl meu, Nagy Ștefan, a plecat de la domiciliu (comuna Suatu, Jud. Cluj) în data de 13 Ianuarie, dimineața în jurul orei 07:00 și nu s-a mai întors acasă.

La data dispariției purta salopetă de lucru de culoare albastră, o vestă neagră și era încălțat cu cizme.

Rog persoanele care l-au văzut, sau au informații despre el, să mă contacteze la numărul de telefon: 0758451272

(Vă rog să sunați doar dacă aveți informații clare/sigure. Fiți OAMENI!), sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție”, a notat Nagy Melinda, fiica bărbatului dispărut, pe pagina de Facebook.

Poliția efectuează ample acțiuni de căutare
„La data de 13 ianuarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre plecarea voluntară a unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Suatu.

Acesta ar fi plecat de la domiciliu în cursul aceleiași zile.

Pentru depistarea acestuia, au fost organizate acțiuni de căutare, activități care continuă și în prezent.

Au fost angrenați atât polițiști, cât si mijloace tehnice (drone) și patrule chinotehnice.

De asemenea, căutările sunt sprijinite de localnici, urmând a fi suplimentate de jandarmi, dar și de voluntari din cadrul Cert”, transmite IPJ Cluj.

Citește și: În 2 ani dintr-o unitate militară din Dej a ”picurat” peste 30 milioane de euro pe cauciucuri și rații de luptă

Articolul Un viceprimar este dat dispărut. Familia și polițiștii îl caută de două zile apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.