Sursă foto: servuscluj.ro

În noaptea de 3 spre 4 iunie, a izbucnit un incendiu în magazia unei gospodării din Dej. Pompierii au intervenit cu mai multe echipe și au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se răspândească, însă mai multe bunuri din interiorul magaziei au fost distruse.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a distrus o magazie dintr-o gospodărie situată pe strada Dealul Florilor. Apelul de urgență a venit în jurul orei 03:35, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă. Flăcările s-au manifestat la magazia de aproximativ 20 de mp, distrugând bunurile din interior, printre care o motocositoare, o presă de struguri și diferite unelte folosite la agricultură.

Intervenția promptă a făcut ca incendiul să nu se extindă și la casă. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul făcut pentru grătare, lăsat nesupravegheat”, a declarat ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.