Sursă foto: servuscluj.ro

În dimineața zilei de astăzi, un drum din județul Cluj a fost blocat din cauza unor copaci căzuți pe șosea. Potrivit Centrului InfoTrafic al Poliției Române, circulația rutieră este oprită pe DN 1R, între localitățile Beliș și Poiana Horea, județul Cluj, din cauza mai multor copaci care au căzut pe carosabil la kilometrul 34+037 metri, din cauza vântului puternic. Zona este semnalizată corespunzător. De asemenea, datorită vântului puternic, manevrele în Portul Midia au fost oprite pentru transportul maritim și fluvial.

Conform InfoTrafic, circulația rutieră pe arterele principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 Ploiești-Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se desfășoară în condiții normale, fără precipitații sau ceață, pe un carosabil uscat, cu trafic fluent, cu excepția autostrăzii A1 București-Pitești, unde la intrarea în capitală există o coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri. De asemenea, se înregistrează condiții de aglomerație pe DN1A în loc. Mogoșoaia și DN7 în Chitila, pe sensul de intrare în București. Valorile de trafic sunt în creștere pe Centura Capitalei, în loc. Bragadiru, Chiajna, Domnești și Pantelimon.

Polițiștii au anunțat că din data de 20.02.2023 au început lucrările de reabilitare a podului de la Cernavodă, situat pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 156+715 metri (loc. Fetești, jud. Ialomița) și 160+319 metri (loc. Cernavodă, jud. Constanța). Din această cauză, traficul rutier este restricționat pe sensul către litoral și este deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții. Se estimează că lucrările se vor finaliza până la data de 12 aprilie a.c. Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu atenție și să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, precum și să respecte toate regulile de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.