Sursă foto: stiridecluj.ro

La începutul săptămânii, un șofer a fost prins transportând ilegal cherestea pe DJ 108C, în comuna Mărgău. Acesta conducea o autoutilitară. Bărbatul din Cluj a primit o amendă în valoare de 4000 de lei, iar întreaga cantitate de lemn a fost confiscată.

„La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 23.45, în baza unor informații de interes operativ, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin – Compartimentul Rutier și Formațiunea de Ordine Publică, au interceptat, pe DJ 108C, în comuna Mărgău, o autoutilitară ce transporta material lemnos, condusă de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Negreni.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că autoutilitara era încărcată cu o cantitate de 6,40 mc cherestea, din specia rășinoase, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documentele justificative de însoțire, conform prevederilor legale”, declară IPJ Cluj.

În baza prevederilor Legii 171/2010, polițiștii au impus o amendă contravențională în valoare de 4.000 de lei și au confiscat materialul lemnos, care a fost încredințat reprezentanților Ocolului Silvic Huedin. De-a lungul perioadei mai-iunie, individul în cauză a fost depistat de mai multe ori de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin și a fost sancționat contravențional cu amenzi în total de 12.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Huedin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.