Sursă foto: stiridecluj.ro

Șoferii din Cluj devin din ce în ce mai agresivi la volan. Aglomerația din trafic și atitudinile negative creează pericole pentru toți participanții la trafic. O femeie din Cluj a reclamat că a fost hărțuită în trafic de către un șofer. Ea s-a panicat atunci când șoferul a frânat brusc fără un motiv evident și a început să o hărțuiască isteric.

Mare atenție la individ! Pentru că am lăsat un alt șofer să iasă de pe o stradă lăturalnică, s-a băgat în fața mea și din Piața 14 iulie până am urcat pe Rosetti, punea frâne fără niciun motiv. Șicanează de isteric ce îi!”, a spus Anamaria pe un grup de Facebook destinat șoferilor clujeni.

Postarea a enervat internauții, care au îndemnat femeia să raporteze situația la Poliție. Trebuie menționat că anul trecut Guvernul a modificat Codul Rutier prin ordonanță, introducând sancțiuni severe pentru șoferii care își manifestă agresivitatea în trafic, fac manevre periculoase sau au un stil de conducere primejdios, atât pentru ei, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Nu numai suma amenzilor a crescut, ci și perioada pentru care unii șoferi pot fi privați de dreptul de a conduce. În cazul șoferilor care au un comportament agresiv în trafic, se prevăd amenzi cuprinse între 1.305 și 2.900 lei, din clasa a patra de sancțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.