Sursă foto: stiridecluj.ro

Rezidenții de pe strada Uliului, afectată de alunecări de teren, au făcut reclamație către Primăria Cluj-Napoca în legătură cu proprietarul unui mini-bloc. Acesta a tăiat pădurea de pe deal pentru a se bucura de priveliște.

”Pe strada Uliului 105 un inconștient a defrișat tot dealul ca să nu fie deranjat în admirarea panoramei din monumentala-i filigorie. Când plouă, tot noroiul o ia la vale acoperind asfaltul șoselei.

Ca sa fie sigur ca dealul o ia la vale, a defrișat și porțiunea de peste șosea. Din fotografia Google maps nu se vede că între timp a defrișat și porțiunea de peste șosea”, a precizat Răzvan.

Strada Uliului din cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca se află într-o stare dezastruoasă! Pe carosabil au apărut fisuri adânci, iar Primăria Cluj-Napoca a fost informată în urmă cu 10 zile, însă pare că situația nu s-a remediat până în prezent.

Rezidenții din zonă se plâng că strada coboară în pantă și aceasta este accentuată de absența unui sistem de canalizare pluvială adecvat.

”Strada Uliului, cotată la 5* o ia la vale! Depus sesizare acum zece zile!”, a scris un clujean pe grupul Clujul Civic, lăsând și o serie de imagini cu drumul deformat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.