Sursă foto: servuscluj.ro

Miercuri dimineața, pe strada Sălciilor din Dej, o autoutilitară a fost distrusă de un incendiu. Pompierii au intervenit prompt cu două echipaje și au reușit să oprească răspândirea flăcărilor.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o autoutilitară destinată curățării străzilor, staționată în remiza de pe strada Sălciilor din municipiul Dej.

Astfel, au fost dislocate la fața locului două autospeciale pentru stins incendii, iar în momentul sosirii, echipajele operative au constat că autoutilitara era cuprinsă în totalitate de flăcări.

Imediat s-a acționat pentru a împiedica propagarea arderii mai departe de limitele în care a fost găsită și pentru lichidarea focarelor incendiului. Operațiunile de stingere au durat aproximativ 30 de minute, însă, din păcate, autoutilitara a fost distrusă în cea mai mare parte”, a declarat ISU Cluj.

Nu au existat răniți, iar investigațiile preliminare au indicat că incendiul a fost cauzat de o defecțiune a sistemului electric al autoutilitarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.