Lucrări făcute de mântuială la Parcul Zorilor, de pe strada Observator

Sursă foto: stiridecluj.ro

Un clujean preocupat de spiritul civic a atras atenția echipei de muncitori care lucrau în Parcul Zorilor că nu este acceptabil să execute lucrări în mod neglijent. Conform unui videoclip, șeful echipei de muncitori l-a înjurat pe cetățean, întrucât acesta din urmă ar fi fost deranjat de modul în care erau efectuate lucrările.

Parcul de 26 milioane.Uitați cum se lucrează .Când am întrebat cum pot să dea drumul la apă pe str Observatorului,am fost înjurat de mamă. Am sesizat Politia locală care a venit acolo și a zis că am fost înjurat de șeful lucrării. Țară de nebuni, cum pot să câștige lucrări aceste firme de carton”, a adus acuzații un clujean.

Nu se știe dacă poliția locală chemată la fața locului a aplicat amenzi, deoarece nu există informații în acest sens.

Clujeanul a făcut sesizare și poliția națională, dar nimic. ”Am sesizat și Poliția națională. Staționa un echipaj pe strada Rapsodiei, lângă magazinul Profi. Stau acolo la pândă dacă intră cineva pe interzis de pe strada Observatorului.

Replica agentului a fost că ei nu au ce să vină, pentru că acolo lucrează firme ale Primăriei. Le-am zis că am fost amenințat și înjurat, dar au zis să mă duc acolo și nu au venit. Pentru ce să plătim salarii la aceste hiene?”, a zis acesta.

Sursă foto: Captură video-stiridecluj.ro

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *