Sursă foto: servuscluj.ro

Zilelor Clujului sunt doar la 10 zile distanță, iar organizatorii au pregătit numeroase surprize pentru această ediție. Timp de patru zile, clujenii vor avea parte de peste 100 de activități desfășurate în 40 de locuri diferite din oraș.

Festivitățile Zilelor Clujului debutează joi, 18 mai, cu o seară dedicată teatrului. Florin Piersic va urca pe scenă, iar apoi actorii de la Teatrul Național vor prezenta spectacolul concert inspirat de „O scrisoare pierdută” de I.L Caragiale, sub îndrumarea lui Ada Milea.

Vineri, centrul orașului va găzdui concerte susținute de Compact, Andra și Carla’s Dreams. La ora 21:45, în Piața Unirii va avea loc un spectacol impresionant de drone și videomapping. În Parcul Central, vor fi amenajate zone pentru mâncare și vin, alături de numeroase activități pentru întreaga familie. Piața Muzeului va fi gazda unor concerte, iar pe strada Potaissa se vor desfășura evenimente de înscenare istorică. Festivalul multiculturalității se va desfășura în mai multe locații din oraș.

Sâmbătă, va avea loc Parada Clujului, începând cu ora 16:00, iar seara va fi dedicată muzicii clasice, începând cu ora 19:00. Strada Napoca va găzdui evenimentul „Midnight Snack”. Activitățile din Parcul Central și concertele din Piața Muzeului vor continua. Baza Sportivă Gheorgheni va fi gazda atelierelor științifice și a altor activități interesante. Sărbătoarea comunității clujene va continua în peste 40 de locuri din oraș.

Duminică, va avea loc Regalul Folcloric, iar atelierele științifice se vor muta în Baza Sportivă „La Terenuri”. Activitățile vor continua la Centrul de Tineret și la Turnul Pompierilor. Zona dedicată vinului și mâncării din Parcul Central va fi deschisă până la ora 23:00.

Informații și noutăți despre eveniment sunt postate zilnic pe rețelele de socializare ale Zilelor Clujului. Programul complet poate fi consultat pe pagina oficială a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.