Sursă foto: stiridecluj.ro

Un incident grav ar fi avut loc miercuri, 18 octombrie, în timpul zilei, la stația de autobuz Mareșal Constantin Prezan din Mărăști.

“Astăzi, 18.10.2023 in stația de autobuz OMV Mărăști, pe sensul spre Aeroport, în jurul orei 14, a fost agresată o fată de 18 ani cu un cuțit și un spray lacrimogen de către 4 indivizi.

Am rugamintea se ne ajutati cu filmările care au fost făcute acolo, măcar atat dacă din cei câtiva zeci de oameni nu a avut nimeni bunăvoința sa se bage sau măcar sa sune la 112!!

Mulțumesc anticipat!!!!

SHARE VA ROG FRUMOS“, a povestit un martor.

Stația Mareșal Constantin Prezan se confruntă cu probleme semnificative, deoarece este locul de îmbarcare a persoanelor care se îndreaptă spre Pata Rât și strada Cantonului. Adesea, aceste persoane sunt în stare de ebrietate și au un comportament agresiv, folosind un limbaj vulgar, strigând în mijloacele de transport în comun, iar rareori cineva intervine.

Șoferii troleibuzelor, preferând să evite conflictele, trec cu vederea comportamentul problemelor și iau măsuri doar în situații extreme. În plus, majoritatea călătorilor nu dețin abonamente sau bilete valide.

Situația este asemănătoare și pe traseul de la Aeroport spre Cluj-Napoca. În general, persoanele care încalcă normele de conduită se grupează în grupuri de 4-5, ceea ce determină și șoferii să se teamă de posibilele consecințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.