Sursă foto: stiridecluj.ro

Polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostradă A3 Turda-Borș au desfășurat, în perioada 8-10 martie, o acțiune de control pe Autostrada Transilvania.

Scopul acestei operațiuni a fost identificarea șoferilor care încalcă limitele legale de viteză sau care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise. În urma acțiunii, polițiștii au aplicat un total de 133 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 86.000 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind pentru depășirea vitezei legale, respectiv 50 de sancțiuni.

De asemenea, au fost reținute 24 de permise de conducere, 15 pentru depășirea vitezei legale, 4 pentru conducerea sub influența alcoolului, 1 pentru conducere agresivă, iar restul pentru alte abateri.

În timpul acțiunii, au fost constatate și 3 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care două pentru conducerea sub influența substanțelor interzise și una pentru conducere cu dreptul suspendat.

La data de 10 martie, în jurul orei 15:40, un șofer a fost prins conducând cu viteza de 222 km/h într-un sector de drum limitat la 130 km/h. La aceeași dată, în jurul orei 17:00, alt conducător auto a fost înregistrat de radar rulând cu 204 km/h, iar la scurt timp, în jurul orei 17:10, un alt șofer a fost depistat pe același tronson de drum circulând cu 201 km/h.

În toate cazurile, au fost aplicate măsuri legale împotriva șoferilor identificați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.