Sursă foto: servuscluj.ro

Pe toată durata minivacanței prilejuite de Ziua Unirii Principatelor, spitalele subordonate Consiliului Județean Cluj, precum și cele care își desfășoară activitatea în clădiri ce aparțin forului administrativ județean, vor asigura permanența

Astfel, pentru a menține continuitatea activității și a actului medical, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii (Str. Moților, nr. 68) vor funcționa, în intervalul 23-24 ianuarie 2023, secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor.

Totodată, părinții trebuie să știe că au posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul de call center pentru urgențe pediatrice ALOPEDI 0364-917.

În cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” (Str. B.P. Hașdeu, nr. 6) permanența va fi asigurată, în perioada 21-24 ianuarie, cu ajutorul liniilor de gardă ale secțiilor terapie intensivă, chirurgie toracică și pneumologie.

Totodată, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (Str. Iuliu Moldovan, nr. 23) vor funcționa, în zilele de 21, 22 și 24 ianuarie 2023, atât camera de gardă, cât și liniile de gardă pentru structurile COVID-19, non-COVID-19 și terapie intensivă. Luni, 23 ianuarie, laboratoarele și secțiile instituției sanitare vor funcționa cu personal restrâns.

Spitalul Clinic de Recuperare (Str. Viilor, nr. 46-50) va asigura permanența, în perioada 21-24 ianuarie, prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor terapie intensivă, cardiologie, neurologie, ortopedie și chirurgie plastică.

De asemenea, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.