Sursă foto: servuscluj.ro

Primarul Bogdan Pivariu a anunțat că în comuna Florești a fost inaugurat un compartiment modern de Evidența Populației.

„Sunt bucuros că am asistat la deschiderea noului birou de Evidență a Populației în prezența domnului director Aurel Cătălin Giulescu, care a adus o contribuție semnificativă la realizarea acestui proiect modern și util.

O administrație eficientă utilizează noile tehnologii pentru a pune la dispoziția cetățenilor servicii publice de ultimă generație, reducând considerabil timpul de răspuns și îmbunătățind interacțiunea directă cu cetățenii.

Este și cazul Primăriei Florești, care are oficial, începând de astăzi, un nou compartiment modern de Evidență a Populației”, a transmis Pivariu pe rețelele de socializare.

Acest nou compartiment modern de Evidența Populației, cuprinde 4 ghișee pentru preluarea documentelor și 1 ghișeu dedicat eliberării documentelor de identitate. Această extindere va contribui în mod semnificativ la reducerea timpilor de așteptare și va facilita interacțiunea cu instituția. Pe viitor, în momentul extinderii proiectului pilot de emitere a cărților electronice în întregul județ Cluj, din această toamnă, 2 ghișee vor fi dedicate fluxului de emitere a noilor cărți de identitate electronice.

Implementarea acestui proiect, are numeroase avantaje, printre care:

  • Reducerea semnificativă a timpilor de așteptare pentru obținerea documentelor.
  • Spațiu de lucru modern și eficient, asigurând un mediu prietenos și confortabil pentru cetățeni.
  • Flux eficient de preluare și predare a documentelor, optimizând procesul de eliberare a actelor.
  • Utilizarea de tehnologii avansate pentru eliberarea cărților de identitate electronice, cu caracteristici de securitate superioare.
  • Evidențierea noutăților în timp real, asigurând transparență și precizie în tot acest proces.

Primăria Florești are ca obiectiv asigurarea serviciilor publice de calitate, integrate cu cele mai noi tehnologii, astfel încât să ofere o experiență eficientă la fiecare interacțiune cu compartimentele de specialitate din instituție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.