Două parcuri care au fost închise pentru lucrări de reabilitare și reamenajare se vor deschide mâine, anunță primarul Emil Boc. Este vorba de Parcul Farmec și de cel din spatele Tearului Național. În ceea ce privește ultimul, recepția lucrărilor se va face doar anul viitor, pentru că vor mai fi făcute și alte lucrări care nu erau prevăzute în proiectul inițial, scrie site-ul Cluj24.ro.

Primarul îi invită pe clujeni să se plimbe în Parcul Ștefan cel Mare, din spatele Teatrului Național și în Parcul Farmec încă de vineri după-amiaza.

Dacă Parcul Farmec va intra încă de mâine în procedura de recepție, nu același lucru se va întâmplă la Parcul Ștefan cel Mare, din spatele Teatrului.

„La Parcul Ștefan cel Mare au mai apărut două lucrări suplimentare, ca urmare a solicitărilor celor de la teatru. Partea cu scena în aer liber a apărut ulterior, nu face parte din lucrările inițiale. Noi nu le-am spus celor de la teatru că nu vrem să facem o scenă în aer liber pentru spectacole și evenimente publice. Deci scena va fi pusă la începutul anului viitor, pentru că trebuie adusă și montată”, a spus Emil Boc la postul de radio Napoca Live.

Primarul a mai precizat că parcul va fi deschis pentru public de mâine, pentru că nu va ține nimeni gardurile până când se finalizează procedurile de recepție a lucrărilor.

Mai multe, pe Cluj24.ro.

Foto: Parcul Ștefan cel Mare/Facebook/Emil Boc