Disperat că nu are candidați cu șanse în alegeri, George Simion face apel politicienilor din USR la alianțe. După ce i-a înregimentat pe PSD-iștii Tudor Ciuhodaru și pe deputatul PSD, Marius Ostaficiuc, Simion i-a cerut lui Marius Bodea de la USR să facă o alianță la Iași.

Președintele AUR, George Simion, i-a cerut liderului USR de la Iași, Marius Bodea să facă o alianță. Simion nu reușește să găsească deloc candidați și îi fură de la alte partide.

Disperat că nu are candidați cu șanse în alegeri, George Simion face oferte și politicienilor USR
în presă s-a scris, azi, că Simion l-a racolat pe Tudor Ciuhodaru, actual europarlamentar PSD. Acesta va candida la Primăria Iași diun partea AUR.

Deputatul PSD, Marius Ostaficiuc, a fost racolat de George Simion zilele trecute și va candida la Parlament din partea AUR.

Preşedintele AUR a făcut apel la Marius Bodea, de la USR, să-şi retragă candidatura şi să facă o alianţă cu AUR pentru susţinerea candidaturii lui Tudor Ciuhodaru, europarlamentarul PSD, proaspăt venit în partidul lui Simion care aspiră să devină primar al Iașiului.

Deputatul USR și-a anunțat încă de anul trecut dorința de a candida la alegerile locale, fiind unul dintre cei mai mari critici ai primarului PNL, Mihai Chirica.

Se pare că Simion a uitat vremurile în care se purta la braț cu edilul Iașiului, declarând într-o conferință de presă că Marius Bodea ar trebui să facă o alianță cu AUR, tocmai pentru a câștiga votul oamenilor.

George Simion caută membri chiar și din opoziție

”Îi cer public lui Marius Bodea să formăm împreună o alianţă pentru susţinerea la Primăria Iaşi a doctorului Tudor Ciuhodaru. Îi cer public lui Marius Bodea să renunţe la ideea de a împărţi voturile ieşenilor” a spus George Simion.

Reacția nu a întârziat să apară, iar senatorul USR i-a răspuns.

„Propunerile domnului Simion sunt, ca de obicei, niște praștii aruncate în vânt. Ele vin din partea cui?

Din partea unuia care își filma clipuri dubioase în sediul Primăriei Iași, în timp ce Chirica îi punea biroul la dispoziție și rânjeau amândoi satisfăcuți? Sau din partea lui Tudor Ciuhodaru, care i-a făcut campanie lui Chirica și îi ridica osanale?

Trecutul nu poate fi șters cu buretele

Cine vrea să fie luat în serios când spune că vrea să scape orașul de Chirica, atunci trebuie să vadă care este candidatul care are cele mai mari șanse să îl învingă”, ne-a declarat Marius Bodea, deputat USR.

George Simion a anunțat că doi „traseiști” care au stat ani buni în PSD vor candida pentru funcții importante din partea AUR. Tudor Ciuhodaru, actual europarlamentar PSD, va candida la Primăria Iași.

George Simion

„Și dacă domnul Simion e așa de sigur pe victoria candidatului său, de ce mă mai invocă ritualic? Ce-a văzut în sondaje, de îi stârnește palpitații?

Sunt candidatul USR pentru Primăria Iași și voi câștiga din această poziție funcția de primar! În această luptă, singurul meu adversar este Mihai Chirica, deoarece Mihai Chirica este dușmanul propriului oraș!”, a mai spus Bodea.

PSD-iștii au trecut la AUR

Deputatul PSD, Marius Ostaficiuc, a fost racolat de George Simion zilele trecute și va candida la Parlament din partea AUR.

El a lucrat aproape toată viața la stat. Fără afaceri și bugetar de cursă lungă, Ostaficiuc acordă împrumuturi unor persoane fizice de sute de mii de lei și vinde, într-un singur an, mașini de zeci de mii de euro.

Marius Ostaficiuc este în PSD de 23 de ani – plimbându-l pe la Poșta Română, Primăria Iași sau Compania de Autostrăzi – iar acum a anunțat că nu se mai regăsește în PSD.