Sursă foto: servuscluj.ro

În municipiul Cluj-Napoca, în următoarele zile, se va înregistra o creștere a temperaturilor, însă nu va fi o vreme uscată. Potrivit prognozei AccuWeather, începând cu ziua de joi, temperaturile vor crește, dar vor fi și reprize de ploaie în timpul zilei. În noaptea de Înviere, este recomandat să aveți cu voi o umbrelă, deoarece șansele de precipitații sunt de 84%, iar temperatura minimă nu va depăși 6 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru următoarele 5 zile:

Miercuri, 12 aprilie: Maxima zilei va fi de 12 grade Celsius, iar ploile vor fi prezente în reprize, cu o probabilitate de 80% de precipitații.

Joi, 13 aprilie: Temperaturile se vor încălzi, maxima zilei ajungând la 17 grade Celsius, iar minimele la 5 grade.

Vineri, 14 aprilie: Maxima zilei va fi de 19 grade Celsius, însă cerul va fi predominant înnorat și se vor înregistra reprize de ploaie în a doua jumătate a zilei.

Sâmbătă, 15 aprilie: Vremea se va răci, iar ploile vor fi prezente în majoritatea timpului. Maxima zilei va fi de 15 grade Celsius, iar probabilitatea de precipitații va fi de 84%.

Duminică, 16 aprilie: Cerul va fi parțial înnorat, dar probabilitatea de precipitații va scădea. Temperaturile se vor încălzi ușor, iar minimele zilei vor ajunge la 7 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.