Categorii
Actualitate

Consiliul Județean Cluj anunță că se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri județe

În această dimineață nu existau drumuri județene blocate sau închise traficului, dar există porțiuni unde se circulă în condiții de iarnă, conform informațiilor Consiliului Județean Cluj. Precipitațiile mixte de ploaie, lapoviță și ninsoare, precum și temperaturile negative din ultimele 24 de ore au afectat în principal zona de munte din județ, astfel că acțiunile de deszăpezire și combatere a poleiului au vizat în exclusivitate drumurile din această zonă. Acțiunile de menținere a condițiilor optime de circulație au continuat marți, 17 ianuarie, pe nouă drumuri județene din zona Huedin, cu ajutorul a 10 utilaje, iar în cursul nopții și dimineții au fost acționate cinci drumuri județene din aceeași zonă, cu cinci utilaje, utilizând o cantitate de 87 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile județene din zonele Gilău, Turda și Gherla, Dej, s-au efectuat intervenții și revizii cu utilaje și material antiderapant, inclusiv sare. Intervențiile au fost mai reduse în zonele Gherla și Dej, acolo fiind necesar doar verificarea stării drumurilor și condițiilor de circulație.

Acțiunile de combatere a poleiului continuă prin utilizarea de utilaje specifice și materiale antiderapante, inclusiv sare. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *