Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în cadrul ședinței ordinare de luni, 31 iulie 2023, proiectul de hotărâre ce prevede alocarea unor sume din fondul de rezervă al bugetului local al Județului Cluj în anul 2023 pentru cinci comune clujene.

În acest sens, au fost aprobate următoarele sume:

  1. Comunei Mociu i-au fost alocate 184.000 de lei în vederea eliminării efectelor produse de calamitățile naturale, mai exact pentru finanțarea proiectului de desființare a Corpului C1 al Școlii cu clasele V-VIII Mociu.
  2. Comunei Cătina i-au fost alocate 127.000 de lei pentru eliminarea efectelor produse de calamitățile naturale, în special pentru repararea acoperișului clădirii fostei școli gimnaziale din localitatea Feldioara.
  3. Comunei Așchileu i-au fost alocate 48.000 de lei, banii fiind utilizați pentru eliminarea efectelor produse de calamitățile naturale, în special pentru repararea interiorului Școlii Gimnaziale cu clasele I-VIII Așchileu Mare.
  4. Comunei Borșa i-au fost alocați 56.000 de lei pentru eliminarea efectelor produse de calamitățile naturale, banii fiind utilizați pentru reparații la căminul cultural, la Biserica Ortodoxă – Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, precum și la Biserica Greco-Catolică – Înălțarea Sfintei Cruci, din comuna Borșa.
  5. Comunei Cojocna i-au fost destinați 300.000 de lei pentru eliminarea efectelor produse de calamitățile naturale, cu scopul finanțării lucrărilor de reabilitare și redimensionare a sistemului de canalizare și preluare a apelor pluviale pe străzile Meșterilor și Lăutari din satul Cojocna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.