Sursă foto: stiridecluj.ro

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a inițiat un program de consiliere și sprijin pentru studenții israelieni și palestinieni în lumina conflictului recent izbucnit.

„Dragi studenți,

În contextul actual dificil, în ceea ce privește starea de război dintre Israel și Palestina, și având în vedere că în Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca învață atât studenți israelieni, cât și palestinieni, siguranța acestora reprezintă o prioritate pentru conducerea universității.

În acest sens, UMF „Iuliu Hațieganu” vine în întâmpinarea nevoilor studenților afectați de acest conflict și oferă suport gratuit tuturor celor aflați în dificultate în această perioadă extrem de grea, prin Centrul de consiliere psihologică, situat în campusul studențesc Hașdeu.

În aceste momente grele, este important să ne sprijinim reciproc și să ne arătăm empatia față de cei care sunt afectați de război”, declară UMF Cluj.

În cursul weekendului trecut, în Israel, au murit peste 1.300 de persoane în urma unei incursiuni a luptătorilor Hamas peste graniță. În același timp, în Fâșia Gaza, peste 2.200 de palestinieni au pierit până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.