Sursă foto: stiridecluj.ro

Dan Izvoreanu, jurnalist la Radio Cluj și pasionat de drumeții în natură, a realizat o serie de fotografii impresionante cu priveliștea orașului de pe unul dintre dealurile Clujului. Imaginile surprinse în timpul nopții sunt spectaculoase și au fost imediat comparate cu o imagine din Hong Kong de către un alt clujean. Chiar dacă unii ar putea să glumească pe această temă, aceste instantanee surprinse de jurnalistul clujean se pot compara fără îndoială cu cele din marile aglomerări urbane ale lumii. „Am glumit când am spus că seamănă cu Hong Kong!”, a completat cel care a făcut remarca.

Se poate spune că ceea ce lipsește este un adevărat centru de afaceri, cu clădiri înalte din sticlă. Acest lucru ar trebui realizat la marginea orașului, dar probabil se va face după finalizarea metroului. Până atunci, singurul turn al orașului este cel de la ieșirea spre Mănăștur, ridicat de omul de afaceri Radu Vlas acum mai bine de zece ani. Acest lucru arată că în construcțiile mari încă suntem fără experiență.

Mesajul care a însoțit cele două fotografii este unul clasic deja: „I LOVE Cluj”, atestând atașamentul clujenilor față de oraș, care este renumit în întreaga țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.