Sursă foto: stiridecluj.ro

Consiliul Județean Cluj a lansat anunțul de licitație pentru furnizarea serviciilor de adăpostire a animalelor aflate în situații de pericol în întreg județul Cluj, pentru care a fost emis un ordin de plasare în adăpost.

„Concret, prin intermediul contractului, vor fi oferite servicii publice ce constau în capturarea/ridicarea/preluarea animalelor, asistență veterinară de urgență, inclusiv intervenții chirurgicale, transportul, cazarea, hrănirea, deparazitarea, vaccinarea și controlul bolilor animalelor.

Totodată, se solicită respectarea unor standarde de calitate, precum personal calificat și instruit, condiții corespunzătoare de transport, de cazare, spații construite din materiale care pot fi curățate și dezinfectate ușor, cu facilități pentru cazare, hrănire în funcție de specie, existența unei încăperi în care medicul veterinar să efectueze tratamente specifice, respectiv în ceea ce privește procedurile organizatorice”, declară Consiliul Județean Cluj.

Contractul are o valoare estimată fără TVA de 162.000 de lei și va fi finanțat din bugetul Consiliului Județean. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este stabilit pentru data de 26 iunie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.