Sursă foto: servuscluj.ro

Noaptea trecută, pe drumul DN1E60, în apropierea localității Izvorul Crișului, o autoutilitară s-a răsturnat, iar șoferul a suferit răni grave și a fost dus la spital în regim de urgență.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această noapte la un accident rutier petrecut pe DN1E60, în apropiere de localitatea Izvorul Crișului.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit o autoutilitară avariată și un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, întins pe jos lângă aceasta, care prezenta multiple traumatisme și era într-o stare generală gravă. Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat și l-au predat echipajului SAJ pentru a fi transportat de urgență la spital”, au declarat pompierii clujeni.

Alte patru persoane au fost consultate de către echipajul SMURD, iar un bărbat în jur de 40 de ani a fost transportat la spital pentru tratament medical. Bărbatul era conștient și a colaborat cu personalul medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.