Au demarat lucrările la pictura stradală pe strada Piezișă. Proiectul are ca scop revitalizarea spațiului public prin intermediul artei stradale și este realizat de echipa care a câștigat un concurs de idei organizat de Primărie.

Zona de intervenție se află pe partea carosabilă a străzii Piezișă, fiind delimitată într-o zonă împrejmuită. În această toamnă, după finalizarea lucrărilor de pictură stradală, se va desfășura un eveniment comunitar și educativ pe strada Piezișă, care va implica tinerii și actorii interesați din oraș.

Vă reamintim că echipa responsabilă de realizarea picturii stradale de pe strada Piezișă este OCU&KERO, coordonată de Corina Monea, iar proiectul câștigător poartă numele de „Ilustrație optică 3D”.

Scopul principal al proiectului este consolidarea colaborării dintre actorii sociali implicați în viața comunității prin intermediul artei. Strada Piezișă, propusă pentru intervenție, este intens circulată de către studenții din campusul universitar adiacent, dar și de către ceilalți locuitori și vizitatori ai municipiului Cluj-Napoca.

Inițiativa Asphalt Art include orașe importante din Europa, cum ar fi Milano sau Amsterdam, dar și orașe din Statele Unite ale Americii, precum San Diego și Miami.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.