Sursă foto: servuscluj.ro

Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile județene din Cluj! În ultimele 48 de ore, au fost utilizate 343 de tone de material antiderapant în acțiunile de deszăpezire și combatere a poleiului pe drumurile județene.

Conform autorităților locale, în dimineața zilei de luni, 27 noiembrie, nu au fost semnalate drumuri județene blocate în județul Cluj. Cu toate acestea, pe mai multe segmente de drum, circulația se desfășoară în condiții de iarnă. În acest context, pentru a asigura condiții optime de circulație, în ziua de duminică, 26 noiembrie, s-a intervenit pe 10 drumuri județene din zona Huedin, folosind 10 utilaje. Tot în această zonă, în timpul nopții și dimineața acestei zile, s-a acționat pe 7 drumuri județene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor intervenții, s-au folosit în total 140 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În zona Gilău, au fost efectuate intervenții, inclusiv revizii, pe 4 drumuri sau segmente de drum județean în cursul zilei de ieri, cu implicarea a 8 utilaje. Tot în această zonă, în timpul nopții și dimineața acestei zile, s-a acționat pe 5 drumuri județene, folosind 3 utilaje. Cantitatea totală de material antiderapant, inclusiv sare, utilizată în aceste operațiuni, a fost de 70 de tone.

În zona Turda, s-a intervenit pe 6 drumuri județene în cursul zilei de ieri, implicând 7 utilaje. În timpul nopții și dimineața acestei zile, s-a acționat, inclusiv prin revizii, pe un drum județean, cu 2 utilaje. Cantitatea totală de material antiderapant, inclusiv sare, utilizată în aceste operațiuni, a fost de 87 de tone.

În zona Dej, intervenții au fost efectuate pe 5 drumuri județene cu 4 utilaje în cursul zilei de ieri. În timpul nopții și dimineața acestei zile, s-a acționat, inclusiv prin revizii, pe 2 drumuri județene, cu 2 utilaje. Cantitatea totală de material antiderapant, inclusiv sare, utilizată în aceste operațiuni, a fost de 46 de tone.

În zona Gherla, intervențiile specifice activității de iarnă în ultimele 24 de ore au fost minime, constând în verificarea stării drumurilor și a condițiilor de circulație, fără a fi necesară utilizarea de utilaje specifice sau de material antiderapant.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.